Aankomen door stress

Aankomen door stress. Dé sleutel tot afvallen?: Stressmanagement met Relora

Aankomen door stress is een van de factoren bij gewichtstoename. Dat betekent dat je gewicht verliest wanneer je stress vermindert.

Stress is meer dan gewoon een gevoel waar je last van hebt. Het kan een moordenaar zijn en nu tonen nieuwe studies aan dat stress op verschillende manieren verband houdt met gewichtstoename.

Chronische stress stuurt een krachtig signaal naar de hersenen waardoor je zoete dingen wilt eten. Het zorgt er ook voor dat vetcellen niet worden verbrand. We hebben een nieuwe manier om ongewenste stress te verminderen en het effect op je gewicht te stoppen: Relora® .

Kenmerken van Relora® en de invloed op aankomen door stress

Relora® is een combinatie van twee extracten van boombast: Magnolia officinalis en Phellodendron amurense. Het is een natuurlijk ingrediënt dat stress vermindert. Het geeft je ook meer controle over je eten. Relora® maakt je niet suf en zorgt voor gezonde hormoonspiegels. In de Chinese kruidenleer wordt het gebruikt als kalmeermiddel bij stress en spierspanningen. Het helpt het cortisolniveau (cortison) te reguleren. Cortison is een natuurlijk steroïdhormoon dat in de lever snel wordt omgezet in het natuurlijke bijnierschorshormoon hydrocortison (cortisol).

Relora - NOW - 60 vcapsTe hoge cortisolgehaltes kunnen leiden tot een aantal ernstige ziektebeelden waaronder (extreem) overgewicht, welbekend als obesitas.  Een teveel aan cortisol stimuleert de zogenaamde lipogenese (de productie van vet uit glucose: overtollige suikers worden opgeslagen als vet rondom je organen en onder je huid). Cortison wordt ook wel het ‘hormoon van de dood’ genoemd.

Wat doet Relora®?

Met Relora® krijg je een van de krachtigste Relora-formules in handen om jouw stress effectief te verminderen. Wanneer je begint aan een programma om gewicht te verliezen, geef jezelf dan een vliegende start met een volledig natuurlijk supplement dat:

  • Stress vermindert
  • Angsten verlicht
  • Helpt bij afvallen
  • Negatieve gevoelens helpt verminderen
  • Stressgerelateerd eten beperkt
  • Alleen natuurlijke ingrediënten bevat

~ Frederique de Vries ~

In mijn jeugd had ik al last van stress en dat was nog steeds zo toen ik “de 30” passeerde. Van jongs af aan was ik gewend om te eten wanneer ik stress had. Ik groeide en groeide tot ik las over Relora. Ik heb het meteen besteld en 4 weken later voelde ik me al stukken minder gestresst. En beter nog: ik merkte dat ik minder trek in eten had. Vooral zoet eten. Dit zorgde ervoor dat ik minder snacks ging eten en meer behoefte kreeg aan gewoon, gezond eten. Inmiddels gebruik ik Relora een half jaar en ben ik 15 kilo lichter! Dank jullie wel Wijs met gezondheid!

Onderzoek naar het effect van Relora®

Er zijn verschillende studies gedaan naar het effect van Relora®. Het doel van deze studies was om de doeltreffendheid van Relora® vast te stellen. De uitkomsten geven weer dat Relora®:

  • Zoete trek en de aan stress gerelateerde eetbuien vermindert bij 76% van de proefpersonen
  • Het inslapen verbetert bij 87% van de angstige proefpersonen
  • Zorgt voor een snelle ontspanning bij 78% van de gestresste proefpersonen
  • Gewichtstoename voorkomt bij 76% van de gestresste vrouwen met obesitas die in stress-situaties ‘junkfood’ eten (eten zonder enige voedingswaarde)

Het Relora-supplement wordt op grote schaal gebruikt om een ​​hoog cortisolgehalte te verlagen. Het vermindert de schadelijke effecten die stress veroorzaakt.

Een studie in het American Journal of Epidemiology suggereert dat mannen en vrouwen aankomen wanneer ze onder stressvolle omstandigheden verkeren. De studie noemde stressbronnen zoals (familie)relaties, hoge werkdruk en geldproblemen als oorzaken van door stress veroorzaakte gewichtstoename.

Deze revolutionaire studie analyseerde een groep van 1355 mannen en vrouwen. Het toonde een opvallend verband tussen gewichtstoename en stressniveaus. Deze gewichtstoename werd toegeschreven aan veranderingen in eetpatronen als gevolg van stress en verminderde vetverbranding tijdens stress.

Arts James Block aan het Amerikaanse Harvard zegt: “Onze bevindingen wijzen uit dat stress erkend zou moeten worden als een bedreiging voor het welzijn van Amerikaanse volwassenen. Specifiek voor degenen die te kampen hebben met gewichtsproblemen.” Aankomen door stress is dus ongezond!

Conclusie

We raden je ten zeerste aan om je stressniveau te verlagen als je serieus gewicht wilt verliezen en je gezondheid wilt verbeteren. Afvallen en stressvermindering hebben een positieve invloed op je gezondheid en je energieniveau!

Er is geen middel bekend wat zo’n directe positieve werking op stress heeft als Relora® wat ons betreft.
Omdat er geen specifiek onderzoek naar is gedaan, wordt het zwangere en zogende vrouwen afgeraden dit middel te gebruiken.

Probeer het nu en breng als een speer je stressniveau én je gewicht naar beneden!

Vond je dit een interessant artikel? Deel het dan graag met anderen, misschien kun je er iemand mee helpen

Back to top